Young Adult schrijfster Roxanne Wellens

Roxanne Wellens (1998), is een Vlaamse schrijfster en illustrator. Ze maakte haar debuut met ‘Te waar om mooi te zijn’ in 2017, een boek dat in 2018 in de top 3 stond van de Jonge Jury Debuutprijs 2018, en in 2019 genomineerd was voor de Kinderjury Vlaanderen prijs. Dit jaar verscheen er ‘De dingen die ik nooit kon zeggen’, een mix van poëzie en proza.

Ik stelde haar 3 vragen, dit zijn haar antwoorden:
1) Wat is jouw favoriete boek? Mijn favoriete boek is De vallei van de Paarden van Jean Auel (en eigenlijk de hele Aardkinderen reeks).
2) Wanneer realiseerde je dat je schrijver wou worden? Dat was op mijn 15e, toen ik de beslissing maakte om ‘Te waar om mooi te zijn’ te schrijven.
3) Ben je momenteel aan een boek aan het schrijven? Ik heb verschillende ideeën maar momenteel nog niets concreets. Ik wacht tot de inspiratie zich aanbiedt of ik een plotse impuls voel om te schrijven. Dat werkt in mijn geval het beste.

Roxanne’s website: https://roxannewellens.com/

Win! Win! Win! We kregen een recensie exemplaar van ‘De dingen die ik nooit kon zeggen’. Wie wil deze lezen en binnen het tijdspanne van een maand een recensie bezorgen? Boek mag je na de recensie houden, alleen graag 3 euro bijdragen voor de verzendkosten. Kandidaat stellen kan in de Facebook group Young Adult België.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s