Young Adult schrijfster Vanessa Gerrits

Vanessa Gerrits, Vlaamse schrijfster van onder andere de Vleugels Trilogie (Tweedehands vleugels, Zilveren vleugels en Verstrengelde vleugels) en de chicklit ‘Op het slappe koord’. Deze maand is haar nieuwste boek verschenen: Leef, Lach, Loch.


Het logo van Young Adult België, is trouwens door haar ontworpen!

Ik stelde haar 3 vragen, en dit zijn haar antwoorden:
1)Wat is jouw favoriete boek?Dat is voor alle boekliefhebbers natuurlijk een héél moeilijke vraag, maar The Host van Stephenie Meyer is voor mij toch wel een van de enige boeken die ik regelmatig met heel veel liefde herlees. Er zitten zoveel lagen in dat het in elke levensfase die ik doormaak een relevant verhaal blijft.
2)Wanneer realiseerde je dat je schrijver wou worden?Ik was nooit echt een goede leerling op school (te veel wegdromen :)) maar verhaaltjes schrijven was iets waar ik gelukkig wel in uitblonk. Toch droomde ik destijds nog niet meteen van een schrijfcarrière – die passie is eigenlijk pas begonnen na het lezen van Twilight. Zo’n verhaal wilde ik ook schrijven!
3)Ben je momenteel aan een boek aan het schrijven?Ik was bezig aan een duister/sprookjesachtig YA-verhaal in een volledig nieuwe fantasysetting, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik daar hopeloos is gestrand ben. De afgelopen tijd (na het winnen van een schrijfwedstrijd bij LOFT) focus ik me daarom meer op romantische feelgoodverhalen. Binnenkort komt er een nieuwe chicklit van me uit, waar ik erg naar uitkijk!

Vanessa Gerrits Facebook pagina: https://www.facebook.com/vleugelstrilogie/
Vanessa Gerrits website: https://www.vanessagerrits.be/

Win! Win! Win! We kregen een aantal leuke pakketjes om uit te delen. A + B: Er zijn 2 pakketjes met boekenleggers en kaartjes (1 euro verzendkost per pakketje)
C: Er is 1 pakket met een gesigneerd exemplaar van Hashtag Hiernamaals + wat boekenleggers en goodies (4 euro verzendkost)
D: En tot slot is er nog 1 pakket met een gesigneerd exemplaar van Tweedehands Vleugels + wat boekenleggers en goodies (4 eur verzendkost). Je kandidaat stellen kan tot vrijdag 31/07 -19u in de Facebook groep Young Adult België en vermeld ook bij voor welk pakket je deelneemt!

Wie kende deze schrijfster al/of nog niet niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s