Young Adult schrijfster Zoë Declercq

Zoë Declercq (1998), is een Belgische schrijfster. Ze bracht in 2018 haar eerste boek uit (Als ik niet de ware ben.. Jouw leven voor het mijne), een Young Adult.


Ik vroeg haar om zichzelf even voor te stellen: Mijn naam is Zoë. Ik woon in Temse en heb sinds een paar jaar de passie voor het schrijven van verhalen gevonden. Hiervoor had ik al van jongs af een passie voor boeken en lezen. Dit door de Geronimo Stilton boeken. Ik heb dan ook mijn eerste boek (Als ik niet de ware ben … mijn leven voor het jouwe) geschreven en uitgebracht. Dit was een unieke ervaring die ik vooral aan mijn vrienden Eline Wijns en Zara Couton te danken heb. Dit komt omdat we samen zijn beginnen schrijven en elkaar altijd hierin gesteund hebben.

Hier nog enkel belangrijke punten:
– Leeftijd: 21 jaar
– Zus van 2 super toffe zussen waaronder 1 tweelingzus.
– Ik studeer nu voor een graduaat in de biotechnologie en werk ondertussen ook bij Bpost.
– Naast mijn passie voor schrijven, ben ik een ENORME dierenvriend en is dieren verzorgen (paarden, honden, …) ook deels een hobby voor mij..
– Wat voor mij het schrijven minder gemakkelijk maakt, is mijn dyslexie. Hierdoor staan er helaas nog wat fouten in mijn eerst boek. Dit maakte ook dat ik niet zo veel reclame gemaakt heb.

Momenteel ben ik bezig met 2 boeken: eentje waarvan ik hoop een reeks van te maken en een tweede waarbij ik samenwerk met Eline Wijns voor de cross- overs.


Zoë’s Boekscout pagina: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?

bid=8836 Win! Win! Win! We kregen een recensieboek van haar boek ‘Als ik niet de ware ben.. Jouw leven voor het mijne’. Kandidaat stellen kan tot vrijdag 10/07 – 19u op de Facebook pagina van Young Adult België.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s