Young adult schrijfster Tine Bergen

Tine Bergen (1981) is een Belgische schrijfster. Ze schreef reeds meerdere fictie en non-fictie boeken. De college-reeks (Onderbuik, Onderstroom & Ondergang) behoren zeker tot het Young Adult genre. Maar ook bijvoorbeeld ‘Spijt’ en ‘Girls only- Zilt’ behoren tot het Young Adult genre.

Ik stelde Tine 3 vragen en dit zijn haar antwoorden:

  1. Wat is jouw favoriete boek? ‘Dit is alles’ van Aidan Chambers blijf ik graag (her)lezen. Ik zou graag eens met hoofdpersonage Cordelia aan tafel zitten.
  2. Wanneer realiseerde je dat je schrijver wou worden? Zodra ik besefte dat er iemand was die al die zalige boeken maakte. Dat die niet gewoon in de winkel of de bibliotheek ‘verschenen’.
  3. Ben je momenteel aan een boek aan het schrijven? Ja. Iets helemaal anders. Waar ik normaal nogal voor donker en zwaar ga, is dit net iets heel licht. Ik geniet alvast heel erg van het schrijven, hopelijk gaan heel veel mensen het straks ook graag lezen.

Tine’s website: http://www.tinebergen.be/
Tine’s Facebook pagina: https://www.facebook.com/tinebergen

Win! Win! Win!
We kregen het recensie boek ‘Onderbuik’, deel 1 van de College reeks. Kandidaat stellen kan tot vrijdag 19/06 -19u in de Facebook groep Young Adult België.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s